Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
tudom, voltam már például most is, meg februárban is. Eddig Ravenna, Modena, Maranello (múzeumostól), Imola megvolt, Firenze is, most meg Milánó is. elvileg dolgozni mentünk, gyarkolatilag 3 nap meló 3 nap mászkálás volt a program, megvolt Torinó is.
most 3 napra megyünk Novara-ba, asszony dolgozni, én meg hát... leginkább szerintem sétálgatni és hideg sört inni, de prosecco is előforulhat. ugyanakkor vonattal elérhető ez-az úgyhogy lehet kirándulok egyet, (mert most nem kocsival megyünk)
a kérdés, amit föltettem főnökéknek, hogy ha már ott vagyok, akár átvonatozhatok vasárnap bolognába mikor az asszony visszajön, hétfőn-kedden melózom az esetleges szállodából, szerdán-csütörtökön meg kinézek a kiállításra azt csinálni amit most milánóban is csináltam (mert ugyan főnökék ott voltak, de mivel kultúráltabb nyelveket én beszélek inkább, ők túl sok mindent nem csináltak) - viszont erre még nem jött válasz. nem ártana tudni, vigyek-e inget-gatyát, mert ahhoz külön bőrönd kell a repülőre

sebaj, ha igen, ha nem, én 3 napig jól megleszek magam, ha már SENKI nem akar innen velem jönni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest