Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

Bologna nagyon jó hely, és stratégiailag is jó az elhelyezkedése. Nagyon érdekes túrákat lehet onnan indítani különböző irányokba (Ravenna, Modena, Ferrari és Lamborghini gyár, Imola), és akár pl. Firenze és Milano is nagyon közel van vonattal. Illetve Bolognában is lehet bolyongani órákat. :K

tudom, voltam már például most is, meg februárban is. Eddig Ravenna, Modena, Maranello (múzeumostól), Imola megvolt, Firenze is, most meg Milánó is. elvileg dolgozni mentünk, gyarkolatilag 3 nap meló 3 nap mászkálás volt a program, megvolt Torinó is.

most 3 napra megyünk Novara-ba, asszony dolgozni, én meg hát... leginkább szerintem sétálgatni és hideg sört inni, de prosecco is előforulhat. ugyanakkor vonattal elérhető ez-az úgyhogy lehet kirándulok egyet, (mert most nem kocsival megyünk)

a kérdés, amit föltettem főnökéknek, hogy ha már ott vagyok, akár átvonatozhatok vasárnap bolognába mikor az asszony visszajön, hétfőn-kedden melózom az esetleges szállodából, szerdán-csütörtökön meg kinézek a kiállításra azt csinálni amit most milánóban is csináltam (mert ugyan főnökék ott voltak, de mivel kultúráltabb nyelveket én beszélek inkább, ők túl sok mindent nem csináltak) - viszont erre még nem jött válasz. nem ártana tudni, vigyek-e inget-gatyát, mert ahhoz külön bőrönd kell a repülőre :D

sebaj, ha igen, ha nem, én 3 napig jól megleszek magam, ha már SENKI nem akar innen velem jönni... :U

Új hozzászólás Aktív témák