- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
beakadt a családnak, hogy vegyünk egy felfújható jacuzzit. én ugye zsidó vagyok, tehát fizikai fájdalmat okozna kiadni egy 1méter 30 centi belső átmérőjű "medencéért" és a sallangokért 180ezer forintot, amikor 40-50 ezerért 4 méteres mödanszié is van.
a feleségem persze rávilágított, hogy 2 méternél nagyobb átmérőjű dolog (ez kb. a jacuzzi külső átmérője) nem is férne el normál helyen az udvarban. illetve ahol elférne, ott most egres, eper, petrezselyem, borsó, kukorica, szőlő, mák, meg isten tudja mi van. áram viszont nincs. meg a nagy medence vize hideg, a jacuzzi meg fűtött. meg még mondott egy csomó dolgot amiben igaza van.
szóval kértem egy kis gondolkodási időt, hogy ellenérveket gyűjtsek.
valami tipp, hogy miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Beperelte a BYD Amerikát
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- OLED monitor topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest