Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
beakadt a családnak, hogy vegyünk egy felfújható jacuzzit. én ugye zsidó vagyok, tehát fizikai fájdalmat okozna kiadni egy 1méter 30 centi belső átmérőjű "medencéért" és a sallangokért 180ezer forintot, amikor 40-50 ezerért 4 méteres mödanszié is van.
a feleségem persze rávilágított, hogy 2 méternél nagyobb átmérőjű dolog (ez kb. a jacuzzi külső átmérője) nem is férne el normál helyen az udvarban. illetve ahol elférne, ott most egres, eper, petrezselyem, borsó, kukorica, szőlő, mák, meg isten tudja mi van. áram viszont nincs. meg a nagy medence vize hideg, a jacuzzi meg fűtött. meg még mondott egy csomó dolgot amiben igaza van.
szóval kértem egy kis gondolkodási időt, hogy ellenérveket gyűjtsek.
valami tipp, hogy miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest