Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Új melóhelyen elmúlt 3 hónap (Montinak sok szeretettel és flaskával):
- csapatépítőn egy srác - akivel soha nem találkoztam - odajön hozzám és megfenyeget, hogy értékelhetetlen a munkám és ki fognak rúgni -- megkérdezem tőle, hogy melyik út megyen Budára és hogy ő kiafasz-e -- feljelentett a HR-en mert tiszteletlenül viselkedtem vele, majd azóta őt marasztalják el rágalmazásért -- főnök közben megerősíti, hogy ha nem lesz már szükség rám, akkor már nem fog létezni a cég
- szintúgy csapatépítőn egyik hozzám hasonló munkakörben dolgozó új srác csatlakozott egy party-társasjáték csoporthoz, de későn mert már rég elkezdődött a játék, utána meg 1-2 hétre rá fenyegetéseket kap, hogy ez mennyire bunkóság volt (későn csatlakozni és beszélgetni játék közben), és számítson rá hogy meg fogják verni emiatt
- a héten szóltak, hogy nem kellene inget hordanom, mert a cégnél ez nem szokás, és a sokkal lazább viselet és viselkedés menő, ha esetleg be szeretnék illeszkedni a társaságba
- tegnap jelezték, hogy nem kellene annyira rápörögnöm a havi céljaimra (ami alapján a bónuszt és a fizuemelést számolják), mert a többiek szinte kivétel nélkül szartak a sajátjukra és rájuk vetek rossz fényt azzal, hogy a saját céljaim nagy részben teljesítem
Nagyra nőtt magyar startup, majdnem 1B dolcsi tőkével, magyar állami támogatással.
Az egyetlen baj velem és pár sorstársammal, hogy arra vettek fel újonnan minket, hogy kutatásból átvezessük a céget kutatás-fejlesztésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest