Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Nekem egy ismerős elmagyarázta, hogy azért nincs nálunk magasabb bér, mert a magyar ember félrerak, nem költi el a pénzét amit megkeres, így hiány keletkezik, mert nem forog vissza adó, bevétel formájában az emberek bére...
Hát elsőre csak lestem, hogy mi van, de aztán rájöttem, hogy van benne valami.Ha emelkedne a bér, azzal többet is kellene ugyanannyival költeni, de nem fognak, nem költenek többet annyival, így a többlet bérkiadás bevétel formájában nem forog vissza, hiány lesz. Ördögi kör ez, de igaza van az ismerősnek, nem fogjuk elkölteni, mert hozzá vagyunk ahhoz szokva, hogy rakjunk félre, mert kitudja mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest