Hirdetés
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
érdekes ez a dolog. Én nagyon ügyesen szeptember elején vettem autót, így a biztosítás felmondási határideje is mindig a nyár közepén van, és ezért minden második évben elfelejtem megnézni.
Most kivételesen nem felejtettem el, múlt héten megcsináltam a váltást.Ami érdekes, hogy az évek többségében úgy ad ajánlatot a meglévő biztosítóm, hogy nagyon nem éri meg náluk maradni, tavaly volt először ez alól kivétel, tavaly úgy jött ki, hogy a meglévő biztosíóm volt a legolcsóbb, így ott maradtam. AZ előtte való években ilyen 30 k / év volt, tavaly az összes ilyen 48 körüli ajánlatot adott, a meglévő biztosító pedig 43-at.
Most megint megnéztem, a meglévő biztosító évi 40-es ajánlatot tett, de a netrisken volt 28-29-30-ért is, szóval át is mentem az Allianz-hoz 29-ért, és most nem éves lesz, hanem féléves.
SZóval nekem most éppen csökkent a díj úgy az egyharmadával....
B10-ben vagyok amúgy.
Persze az is lehet, hogy mivel én más ciklusban vagyok, nekem mást mutat..., nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs