Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
érdekes ez a dolog. Én nagyon ügyesen szeptember elején vettem autót, így a biztosítás felmondási határideje is mindig a nyár közepén van, és ezért minden második évben elfelejtem megnézni.
Most kivételesen nem felejtettem el, múlt héten megcsináltam a váltást.Ami érdekes, hogy az évek többségében úgy ad ajánlatot a meglévő biztosítóm, hogy nagyon nem éri meg náluk maradni, tavaly volt először ez alól kivétel, tavaly úgy jött ki, hogy a meglévő biztosíóm volt a legolcsóbb, így ott maradtam. AZ előtte való években ilyen 30 k / év volt, tavaly az összes ilyen 48 körüli ajánlatot adott, a meglévő biztosító pedig 43-at.
Most megint megnéztem, a meglévő biztosító évi 40-es ajánlatot tett, de a netrisken volt 28-29-30-ért is, szóval át is mentem az Allianz-hoz 29-ért, és most nem éves lesz, hanem féléves.
SZóval nekem most éppen csökkent a díj úgy az egyharmadával....
B10-ben vagyok amúgy.
Persze az is lehet, hogy mivel én más ciklusban vagyok, nekem mást mutat..., nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest