Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szervusztok.
Gyermekeim lassan (laaassssaaannn) abba korba érnek, amikor kábé én is először láttam kvarcjátékot, meg komodor hatvannégyet, meg piacos atari tv játék klónt.
Ennek megfelelően, gondoltam haladjunk a korral éssüssünk váncza sütőporralés valami számítógépes játékot azért néha a "kezükbe" adnék.
Eddig is előfordult valami Lego duplo app a telón / tableten, meg volt már hogy játszottak valami régi flippert a laptopon, de ennyi.
Szóval van esetleg ötletetek, hogy milyen (régebbi) játék van gépre, vagy valami app telóra, amivel 6-8 évesen egy órácskát el lehet játszani?
A prehistroikkal is tettem nemrég egy próbát, de az túl pörgősnek tűnt, nem igazán tudták kezelni billentyűzetről. Anno én is joysticken játszottam ugye, de az a hagyományos 4 irányú joy halott. Valami konzolos irányítóra kellene őket "ránevelni"?Igen, kimegyünk a kertbe is, igen, legózunk meg társasosozunk is, meg misére is járunk (nem), de 2021 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Syl: UPS - te áldott!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest