Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szervusztok.
Gyermekeim lassan (laaassssaaannn) abba korba érnek, amikor kábé én is először láttam kvarcjátékot, meg komodor hatvannégyet, meg piacos atari tv játék klónt.
Ennek megfelelően, gondoltam haladjunk a korral éssüssünk váncza sütőporralés valami számítógépes játékot azért néha a "kezükbe" adnék.
Eddig is előfordult valami Lego duplo app a telón / tableten, meg volt már hogy játszottak valami régi flippert a laptopon, de ennyi.
Szóval van esetleg ötletetek, hogy milyen (régebbi) játék van gépre, vagy valami app telóra, amivel 6-8 évesen egy órácskát el lehet játszani?
A prehistroikkal is tettem nemrég egy próbát, de az túl pörgősnek tűnt, nem igazán tudták kezelni billentyűzetről. Anno én is joysticken játszottam ugye, de az a hagyományos 4 irányú joy halott. Valami konzolos irányítóra kellene őket "ránevelni"?Igen, kimegyünk a kertbe is, igen, legózunk meg társasosozunk is, meg misére is járunk (nem), de 2021 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest