Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
kömény a sztori...
ugyanakkor szerintem ott hibáztál, hogy rendőrt hívtál, ahelyett, hogy valóban kiszúrtad volna az összes kocsi kerekét. csak hát tudom, örök béklyó nekem is, hogy ember akarok maradni az állatok között.2-3 éve valami flúgos futam szerű autós rendezvény volt nálunk a "faluban", ahol konkrétan az volt a szokás, hogy a "befutókat" dudálással köszöntötte a többi már beérkezett versenyző.
namost itt a "duda" a dallamkürt és a hajókürt tengelyen mozgott és - mint később az újságból kiderült - egy autópálya dugó miatt zömmel éjjel érkeztek az autók, ez nem annyira volt vicces.
itt is volt rendőrhívás, meg fenyegetőzés, aztán végül megjött az utolsó kocsi is, csend lett, mi meg felkeltünk és mentünk dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Ubuntu Linux
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest