Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
kömény a sztori...
ugyanakkor szerintem ott hibáztál, hogy rendőrt hívtál, ahelyett, hogy valóban kiszúrtad volna az összes kocsi kerekét. csak hát tudom, örök béklyó nekem is, hogy ember akarok maradni az állatok között.2-3 éve valami flúgos futam szerű autós rendezvény volt nálunk a "faluban", ahol konkrétan az volt a szokás, hogy a "befutókat" dudálással köszöntötte a többi már beérkezett versenyző.
namost itt a "duda" a dallamkürt és a hajókürt tengelyen mozgott és - mint később az újságból kiderült - egy autópálya dugó miatt zömmel éjjel érkeztek az autók, ez nem annyira volt vicces.
itt is volt rendőrhívás, meg fenyegetőzés, aztán végül megjött az utolsó kocsi is, csend lett, mi meg felkeltünk és mentünk dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest