Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
kömény a sztori...
ugyanakkor szerintem ott hibáztál, hogy rendőrt hívtál, ahelyett, hogy valóban kiszúrtad volna az összes kocsi kerekét. csak hát tudom, örök béklyó nekem is, hogy ember akarok maradni az állatok között.2-3 éve valami flúgos futam szerű autós rendezvény volt nálunk a "faluban", ahol konkrétan az volt a szokás, hogy a "befutókat" dudálással köszöntötte a többi már beérkezett versenyző.
namost itt a "duda" a dallamkürt és a hajókürt tengelyen mozgott és - mint később az újságból kiderült - egy autópálya dugó miatt zömmel éjjel érkeztek az autók, ez nem annyira volt vicces.
itt is volt rendőrhívás, meg fenyegetőzés, aztán végül megjött az utolsó kocsi is, csend lett, mi meg felkeltünk és mentünk dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs