Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem engem kell meggyozni, mivel nem en talaltam ki. Annyiban tetszik, hogy engem erdekelnek az orak. Amugy mint sok minden mas, ennek (a kornek) is sok retege van. Tehat szerte a vilagon sokan felismernek bizonyos markakat (pl. apple watch, vagy nemelyik rolex), ahhoz nem nagyon kell bennfentesnek lenni. Nyilvan van aki azt is felismeri, hogy egy adott marka mezei, vagy ultra ritka peldanyat latja-e. Kerdes, hogy ezzel az informacioval lehet-e valamit kezdeni. Az en tapasztalatom az, hogy nem nagyon. Tehat pl. sales/marketing vonalon jellemzoen jol felismerheto orakat szoktam latni. Mas munkakorben meg teljesen random. De vegul is ha valami szuper erdekeset latok, akkor tudom, hogy erdeklik az orak.
Cipohoz meg nem ertek, ugyhogy eddig jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest