- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem engem kell meggyozni, mivel nem en talaltam ki. Annyiban tetszik, hogy engem erdekelnek az orak. Amugy mint sok minden mas, ennek (a kornek) is sok retege van. Tehat szerte a vilagon sokan felismernek bizonyos markakat (pl. apple watch, vagy nemelyik rolex), ahhoz nem nagyon kell bennfentesnek lenni. Nyilvan van aki azt is felismeri, hogy egy adott marka mezei, vagy ultra ritka peldanyat latja-e. Kerdes, hogy ezzel az informacioval lehet-e valamit kezdeni. Az en tapasztalatom az, hogy nem nagyon. Tehat pl. sales/marketing vonalon jellemzoen jol felismerheto orakat szoktam latni. Mas munkakorben meg teljesen random. De vegul is ha valami szuper erdekeset latok, akkor tudom, hogy erdeklik az orak.
Cipohoz meg nem ertek, ugyhogy eddig jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest