Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem engem kell meggyozni, mivel nem en talaltam ki. Annyiban tetszik, hogy engem erdekelnek az orak. Amugy mint sok minden mas, ennek (a kornek) is sok retege van. Tehat szerte a vilagon sokan felismernek bizonyos markakat (pl. apple watch, vagy nemelyik rolex), ahhoz nem nagyon kell bennfentesnek lenni. Nyilvan van aki azt is felismeri, hogy egy adott marka mezei, vagy ultra ritka peldanyat latja-e. Kerdes, hogy ezzel az informacioval lehet-e valamit kezdeni. Az en tapasztalatom az, hogy nem nagyon. Tehat pl. sales/marketing vonalon jellemzoen jol felismerheto orakat szoktam latni. Mas munkakorben meg teljesen random. De vegul is ha valami szuper erdekeset latok, akkor tudom, hogy erdeklik az orak.
Cipohoz meg nem ertek, ugyhogy eddig jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest