Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem engem kell meggyozni, mivel nem en talaltam ki. Annyiban tetszik, hogy engem erdekelnek az orak. Amugy mint sok minden mas, ennek (a kornek) is sok retege van. Tehat szerte a vilagon sokan felismernek bizonyos markakat (pl. apple watch, vagy nemelyik rolex), ahhoz nem nagyon kell bennfentesnek lenni. Nyilvan van aki azt is felismeri, hogy egy adott marka mezei, vagy ultra ritka peldanyat latja-e. Kerdes, hogy ezzel az informacioval lehet-e valamit kezdeni. Az en tapasztalatom az, hogy nem nagyon. Tehat pl. sales/marketing vonalon jellemzoen jol felismerheto orakat szoktam latni. Mas munkakorben meg teljesen random. De vegul is ha valami szuper erdekeset latok, akkor tudom, hogy erdeklik az orak.
Cipohoz meg nem ertek, ugyhogy eddig jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Bestbuy játékok
- Elfelejtettem a film címét
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- PLC programozás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest