Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen érdeklődök, egy weboldallal kapcsolatban, nem rendeltem semmit onnan. De érdekes mód amire rá kerestem megtalálta, az összes olyan dolgot ami engem érdekelne, az nem is lenne gond, csak az a gondom amit nem tudok, hogy ezek a csomagok külföldről érkező csomagok lennének, ha innen rendelném meg őket?
[link]
Erről a weboldalról lenne szó. Itt valahol minden olcsóbb, pl engem érdekelne innen egy usb-s forrasztó páka, vagy elemes, és létezik is az oldalon "szerintük". Amit nem tudok még, hogy az innen rendelt termékek, mert ha rendelnék akkor több dolog érdekelne. Hogy Vám mentes lenne e, nem e lenne meglepi utólag, vagy olyasmi ami még megterhelné a rendelési árat.
Ismétlem nem rendeltem még innen semmit, csak nyomozok, hogy hoax e nem hoax kamu e nem kamu, rendelt e valaki innen már vagy nem rendelt, működik e az oldal vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm! Nekem nem baj ha 2 hónap alatt érne ide, csak jöjjön, inkább az átveréstől tartok vagy hogy a csomagban csak fél tégla lesz a termék helyet..... a válaszokat előre is köszönöm! Gyanús nekem ez az oldal srácok..

Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest