Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen érdeklődök, egy weboldallal kapcsolatban, nem rendeltem semmit onnan. De érdekes mód amire rá kerestem megtalálta, az összes olyan dolgot ami engem érdekelne, az nem is lenne gond, csak az a gondom amit nem tudok, hogy ezek a csomagok külföldről érkező csomagok lennének, ha innen rendelném meg őket?
[link]
Erről a weboldalról lenne szó. Itt valahol minden olcsóbb, pl engem érdekelne innen egy usb-s forrasztó páka, vagy elemes, és létezik is az oldalon "szerintük". Amit nem tudok még, hogy az innen rendelt termékek, mert ha rendelnék akkor több dolog érdekelne. Hogy Vám mentes lenne e, nem e lenne meglepi utólag, vagy olyasmi ami még megterhelné a rendelési árat.
Ismétlem nem rendeltem még innen semmit, csak nyomozok, hogy hoax e nem hoax kamu e nem kamu, rendelt e valaki innen már vagy nem rendelt, működik e az oldal vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm! Nekem nem baj ha 2 hónap alatt érne ide, csak jöjjön, inkább az átveréstől tartok vagy hogy a csomagban csak fél tégla lesz a termék helyet..... a válaszokat előre is köszönöm! Gyanús nekem ez az oldal srácok..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest