Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

Sziasztok! Remélem nem rossz helyen érdeklődök, egy weboldallal kapcsolatban, nem rendeltem semmit onnan. De érdekes mód amire rá kerestem megtalálta, az összes olyan dolgot ami engem érdekelne, az nem is lenne gond, csak az a gondom amit nem tudok, hogy ezek a csomagok külföldről érkező csomagok lennének, ha innen rendelném meg őket?
    [link]
    Erről a weboldalról lenne szó. Itt valahol minden olcsóbb, pl engem érdekelne innen egy usb-s forrasztó páka, vagy elemes, és létezik is az oldalon "szerintük". Amit nem tudok még, hogy az innen rendelt termékek, mert ha rendelnék akkor több dolog érdekelne. Hogy Vám mentes lenne e, nem e lenne meglepi utólag, vagy olyasmi ami még megterhelné a rendelési árat.
    Ismétlem nem rendeltem még innen semmit, csak nyomozok, hogy hoax e nem hoax kamu e nem kamu, rendelt e valaki innen már vagy nem rendelt, működik e az oldal vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm! Nekem nem baj ha 2 hónap alatt érne ide, csak jöjjön, inkább az átveréstől tartok vagy hogy a csomagban csak fél tégla lesz a termék helyet..... a válaszokat előre is köszönöm! Gyanús nekem ez az oldal srácok.. :R :(((

Új hozzászólás Aktív témák