Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Kemeny...
Reggel beszelgettem par szomszeddal ... tisztes tavolsagbol. Negybol ketto mar kapta a telefont reggel a cegetol, hogy ha elfogyott a szabi, akkor vagy fizetetlen szabadsagra mennek vagy mindjart munkanelkulire azt csa. Gyerekesek. Nagyon ugy nez ki, hogy iden mar nem lesz iskola.
Nagyszulokhoz ertelem szerint nem viszed meg sehova sem...
Akit kirugnak legalabb vigyazhat rajuk.Voltam egy kis szemeszeten, ures volt a rendelo minden kuncsaft lemondta az idopontot. Dolgozok epp latolgattak, hogy mikor huzzak le a rolot. Valaki irta kozuletek, hogy sok amerikainak meg $400 dollarja sincs felreteve. Bakker nem tudom, hany uzletnek van penze csak egy honap minuszt fedezzen, nem hogy esetleg 2-3-4 vagy tobbet? Brutalis vilag jon.
Szerintem meg par nap es jon a kijarasi tilalom.
Rabasztunk rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest