Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci

addikt

válasz parandroid #70699 üzenetére

Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.

Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
    Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
    Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
    Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
    Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét.

Új hozzászólás Aktív témák