Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amelyik hagyja, annak segítek. Egy ilyen van a családban, akinek nem a megoldás a fontos, hanem a problémák halmozása. Többieknek érdekes módon egyszerűbb segíteni. Nem a szellemi képességekkel van amúgy a gond, hanem a kognitív disszonanciával, amit az őt körülvevő világgal kapcsolatban kiépített. Meggyőződésének alapja, hogy őt mindenki bántani akarja, és az egész mindenségnek körülötte csak az a célja, hogy neki rossz legyen, és eszerint is viszonyul mindenhez. De ez is egy nagyon leegyszerűsített összefoglaló.
Szóval nem, nem lenézés van mögötte, hanem ezt a ‘nekem te ne magyarázd meg, én mindenhez is értek, és úgyis mindent jobban tudok, akkor is, ha nem úgy van, és nem vagyok hajlandó semmilyen észérvet elfogadni’ mentalitást nem bírom tolerálni.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest