Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, hát boldog új évet.

Vagy ahogy Hofi mondá anno, 'boldogujj!!Tegnap kicsit olyan volt, mitnha háborús övezet lett volna Budapest (átvonult a II. ukrán fron este 11 és éjjel 2 között).
De ettől függetlenül kutya témában.
hát nem tudom, amerre én jártam, a kutya már 30 éve is mindenhol családtag volt
max. a lakásba nem engedték be.Amúgy egy rosszmájú megjegyzést hadd szóljak: az én életemet két kutya keseríti napi szinten, és mit ad Isten, ma egész nap csendben voltak. Pedig máskor minden kurva falevelet megugatnak. De elhiszem, hogy nem volt jó nekik. Viszont nekünk pedig az év többi napján nem az, de arról mégsem születnek fészbúk psoztok. Nekem a falamon minden második bejegyzés már a petárdákról szólt, és hogy mondjam, az én életemnek nem ilyen központi részei a kutyák. meg az örökbe fogadandó macskák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest