Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ja értem. Tehát amolyan nagykerárak vannak kiírva, ÁFA nélkül. És ott is 27% jön még majdnem mindenre?
Egyébként ha már itt tartunk, én meg azt nem tudom megszokni, hogy ha az óra, azaz óra/perc/másodperc elméletileg ha jól tudom minden országban ebben a sorrendben van kiírva, leírva, ahol egyáltalán, akkor az év/hónap/nap hasonló logikáját (nagyobbtól a kisebbig) miért nem fogadja be azok agya, akik kitalálták a hónap/nap/év vagy nap/hónap/év logikáját? Gondolom az a magyarázat, hogy a napot meg a hónapot gyakrabban váltjuk, vagy akarjuk tudni, míg évet csak évente egyszer, és úgyismindenkitudjamilyenévetírunk. Csak akkor az óra perc másodperc sorrendjét is nyugodt szívvel össze lehetne cserélni, mert azt is meg lehet szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest