Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Webrádiós tippek, ha nem zavar, hogy néha németül pofáznak:
Radio Bob, Antenne (Bayernt szoktam hallgatni, de a helyi híreken kívül kb ugyanaz), Harmony, bármelyik német regionális adó 1-es csatornája: HR1, BR1, ami felénk éterből is jön.
Fasza 70-80-90-es évek mindegyik, nekem szerencsére kocsiban is működik, de a webrádión is ezeket szoktam hallgatni.
És ez csak a retro, kortárs zenéből még több van. Amin szoktam röhögni, az a Radio Eagle, az itt állomásozó amerikai csapatok saját rádiója. Kicsit más, mint amit mi megszoktunk, na.
Ezek után képzeld el, mekkora sokk hazalátogatni, ahol van Petőfi, Kossuth, Bartók, meg akárhogy is hívják most a Vajna-rádiót. Ja, meg a Retro, esetleg Mária Rádió. Szerencsére felénk van még OE3, bár szerintem már zavarják, mert régen könnyebben lehetett fogni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi