Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Szallodaban dress code? Hany csillag volt ott - mint az egen? Ha en fizeto vendeg vagyok akkor pihenni megyek es az elsodleges szempont h en erezzem jol magam. Igaz emiatt nem is szoktam 3 csillagnal magasabb helyet valasztani de nehogymar fizessek a kenyelmetlensegert. Most itt ulok Komarnoban a notarnal ceges ugyben. Itthagyok egy pecsetert meg 3 papirert 200€-t. Meg jo hogy shortshirt-be jottem amikor majd 500 kmt kell vezetnem azon felul h mennyi zset hagyok itt egy 30 perces meloert.

Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.

p

Új hozzászólás Aktív témák