Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Mi meg új irodába költöztünk tavaly, és sikerült az asztalok fölé, kb. 220 centi magasságba ilyen 90 centi hosszú és 30 centi széles lelógó LED-panelokat szereltetni.
A LED-panel a monitor tetejétől számolva kb. 90-100 centiméterrel van feljebb, és tolja rá a 4000 (!) lument.
És így nézzük a monitort. Szerintem ez így nem normális, kb. sokszor annyi fény van, mint ami egy monitoros munkához kell, egyrészt van egy kurva nagy fényesség a szemem sarkában, másrészt tükröződik mindenen, az asztalon, a monitoron, a notebook-on, a billentyűzeten, a mobilomon.
Megszereztem az iroda átadásakor készített fénymérési jegyzőkönyvet, a szerint olyan 690 lux van az asztalon. Monitoros munkához ilyen 200 luxot ajánlanak... de úgy tűnik, ez csak engem zavar. A többiek hugyorogva dolgoznak.Kapcsoló nincs - illetve egy db van 3 asztalcsoportnak, kb. 18 munkaállomásnak, mert gondolom, így egyszerűbb volt a gépész-tervezőnek, és a kivitelező is megspórolt mondjuk 3-4 db kapcsolót (darabja mennyi, 5 e Ft?). Meg azt sem értem, hogy miért az asztal fölé rakják, miért nem a sorok közé...
Én azóta effektíve nem tudok dolgozni a helyemen, ha ég a lámpa. És valamelyik hülye mindig felkapcsolja...
Én meg belefáradtam ebbe a harcba.
Egy ideig bújkáltam az irodában, oda mentem, ahol épp' hely volt, tárgyalóba, társalgóba, konyhába, de úgy november magasságában, amikor már egész nap égett a lámpa, közöltem, hogy ennek nincs értelme így, addig nem megyek be, amíg nem lesz villanykapcsolóm. Azóta sincs, és többnyire itthonról dolgozom.
Amúgy kb. fél éve hitegetnek a kapcsolókkal, meg hogy lesz dimmelés is, de bazzeg, ez olyan, mint a 4-es metró, sose lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest