- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én is kiástam tegnap délután egy L2H1 mikrobuszt a hóból, meg aztán este a garázsbejáratot is. Ott figyeltem meg, hogy a karácsony előtti havazás maradványa üvegkemény gleccserszerű 10 centi vastag jégréteggé keményedett, a fölött a hét végi 10-12 centi kristályos összetömöríthetetlen, tehát konstans fagyott hó barnás kásává érett, és tegnap arra esett vagy 10-12 centi jeges tűszerű jégkristályos 'hó'. Ezek kombinációja az a szendvics, amiben sem járművel, sem gyalog, sem semmivel nem lehet normálisan közlekedni. A fagyott havat a téligumi sem tudja összetömöríteni, nem tud semmiben megkapaszkodni, így simán kitúrja maga alól, majd elér a jégre, ahol el is hasal. Ahogy a gyalogosok is. A jégen nehezen, de megtapad a gumi. A havon is amit össze tud nyomni. De ha a jégre szórsz egy kis fagyott havat, az jobban csúszik, mint bezsírozott angolna a vazelines latexkesztyűben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Node ez a tél, ezt szeretjük benne. Vagyis valaki biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)