- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet inget faragtak belőle, másnak meg alig jut!
Többiek: köszönöm szépen a felvilágosítást, én csak simán elosztottam 5 felé a nettót és gondoltam milyen jól élnek...
Komolyra fordítva, az 5 abból a szempontból volt meglepő számomra, hogy tulajdonképpen az oldalt üzemeltetők, működtetők, közreműködők nagy része vagy ingyen, vagy feketén, vagy járulékmentesen, neadjisten költségként elszámolhatóan kell, hogy dolgozzon akkor, és még így is baj van, pedig eliminálva lett a szellemi tevékenységet végző cégeknél jellemzően az egyik legnagyobb kiadási tétel. Éhenhalásról nagy eséllyel nincs szó, csak kevesebbet lehet kivenni és megy a szokásos blikk színvonalú hangulatkeltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Wuthering Waves
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest