Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az a helyzet, hogy abba amit írsz ugye az ember így, nyugodt körülmények közt ugyan belegondol és hát belátja hogy nem jó a helyzet, de ugyanakkor 10 perc múlva már teljesen más szellemben éli tovább az életét. Ez az egész környezetvédelmesdi, ami mint írtam belátható, de olyan nehezen érzékelhető dolog hogy nem tudom azt mondani őszintén, hogy tényleg érdekel. A hétköznapokban az unokáim unokáinak sorsa nem tud hatással lenni sem rám, sem szinte senkire.
Alapszinten művel az ember ezt azt, szelektívkedik, lekapcsolja a villanyt, ledet használ, meg elzárja a csapot fogmosás közben, aztán munkába indul autóval a gyárba, ahol aztán történik ami történik.
Annyira sokszereplős és sokváltozós ez a rendszer, hogy szerintem nem megállítható a folyamat és érdemben még csak nem is fékezhető.
Számít, hogy 1000 év van hátra vagy 999? Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest