Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az a helyzet, hogy abba amit írsz ugye az ember így, nyugodt körülmények közt ugyan belegondol és hát belátja hogy nem jó a helyzet, de ugyanakkor 10 perc múlva már teljesen más szellemben éli tovább az életét. Ez az egész környezetvédelmesdi, ami mint írtam belátható, de olyan nehezen érzékelhető dolog hogy nem tudom azt mondani őszintén, hogy tényleg érdekel. A hétköznapokban az unokáim unokáinak sorsa nem tud hatással lenni sem rám, sem szinte senkire.
Alapszinten művel az ember ezt azt, szelektívkedik, lekapcsolja a villanyt, ledet használ, meg elzárja a csapot fogmosás közben, aztán munkába indul autóval a gyárba, ahol aztán történik ami történik.
Annyira sokszereplős és sokváltozós ez a rendszer, hogy szerintem nem megállítható a folyamat és érdemben még csak nem is fékezhető.
Számít, hogy 1000 év van hátra vagy 999? Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ASUS routerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Napelem
- Reanimal - Amit a játéktól várhatunk
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest