Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az a helyzet, hogy abba amit írsz ugye az ember így, nyugodt körülmények közt ugyan belegondol és hát belátja hogy nem jó a helyzet, de ugyanakkor 10 perc múlva már teljesen más szellemben éli tovább az életét. Ez az egész környezetvédelmesdi, ami mint írtam belátható, de olyan nehezen érzékelhető dolog hogy nem tudom azt mondani őszintén, hogy tényleg érdekel. A hétköznapokban az unokáim unokáinak sorsa nem tud hatással lenni sem rám, sem szinte senkire.
Alapszinten művel az ember ezt azt, szelektívkedik, lekapcsolja a villanyt, ledet használ, meg elzárja a csapot fogmosás közben, aztán munkába indul autóval a gyárba, ahol aztán történik ami történik.
Annyira sokszereplős és sokváltozós ez a rendszer, hogy szerintem nem megállítható a folyamat és érdemben még csak nem is fékezhető.
Számít, hogy 1000 év van hátra vagy 999? Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest