Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én egyébként sokat gondolkodtam ezeken a megbízhatósági dolgokon. amúgy pont egy aeg-m van 4.5 éve
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).szerintem nagyon sok múlik azon, hogy mennyire van limiten használva. és nem arra gondolok, hogy hetente 2x mosol vagy 8x, hanem hogy rá van írva, hogy max 7kg ruha vagy nemtom, na ezt nem szoktam nézni, de ha mondjuk törülköző kerül be, akkor abból nyilván kevesebbet rakok be, mint más ruhából, mert ugye sokkal jobban megszívja magát vízzel. a másik, hogy állítható a centrifuga (enyémen talán 400 a minimum, de 600 tuti van) és ezt én szoktam is használni. nyáron minimumra (úgyis megszárad a melegben) télen meg mondjuk 800ra. namost ezek a dolgok meg akkor amortizálódnak igazán, amikor túlterhelést kapnak (lásd törülközővel telibe megpakolt).
namost ha viszont azon gondolkodsz, hogy aeg legyen-e vagy nem, akkor rábeszélnélek, mert ki tudod terjeszteni a garit 4-5 évre, vagy általában annyival is adják. ami ennél sokkal fontosabb, az a protex, amit a mielétől loptak állítólag, a lényeg, hogy a dob kiképzése olyan, hogy sokkal kevésbé koptatja a ruhákat és ez viszont tényleg látható
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.