Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mai rövid szösszenet:
Gépkocsit vettem tesómtól, kiderült (bent a Kormányablaknál) hogy a tesómnak egy útónévvel több van beírva édesanyám nevéhez mint nekem, és így nem "testvér" hivatalosan. Most derül ki 36 év után, hogy nekem nem jó az anyakönyvi kivonatom, minden iratom rossz, mert persze azt is az alapján állítottak ki, hát nem tudom mi lesz a történet vége, de érzem hogy lesz még folytatása. (ki se derült volna ha nem a testvéremtől veszem az autót)
Intéződik hogy új Anyakönyvi kivonatom legyen (barátnőm kollégája ott dolgozik).
Nem kicsit vagyok ideges, mert fogalmam sincs hogy emiatt miket kell majd módosítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL XPS 15 9530 TERVEZŐ VÁGÓ Laptop -50% 15,6" I7-13620H 16/1TB Intel Arc A370M 4GB FHD+
- WD Red 4TB - CMR
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Valami igazán extrát szeretnél? Hamarosan indul az új profi műhelyünk!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest