Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nem ittunk. Kóstoltam már alkoholt, ( konkrétan páleszt, sört, whisky-t, likőrt is
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek. 
Na, kicsit kicsavart lett, de remélem érteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek.