Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ugy, hogy ugymond csapatepitenek. KB 8-asblokkokban veszik fel az embereket, es egyutt kezd a csapat. Az elso par het az bootcamp/ meg training. Ezert.
viszont most meg tok szwrul erzem magam,mert ugye az elsot visszamondtam, es hiaba nagyon jo emberek, ha ugy ereztem anyagilag, szakmailag is a masodik ajobb hely. Hogy emberileg melyik a jobb, ezt majd az ido eldonti ( glassdooron 4.9/5 a 2. hely ratingje is), az elso helyen nagyon kis csapat, kozvetlen , es nagyon EMBERI csapat volt, viszont szakmailag kevesbe eloremutato. MAr az ugynoktol meg a cegtol is kapom vissza, hogy 'we are very dissapointed', tenyleg vartak ram
Ez valahol jo erzes, de valahol meg tok rossz, hogy csalodast okoztam.
Ugyhogy most eszem egy kicsit magam ezen, mert utalok csalodast okozni. ( csak szobeli elfogadas volt az elso ajanlatra, meg nem kuldtem vissza alairva, szoval.... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest