- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Direkt nem válasznak nyomom senkinek, de baszki: attól, hogy nem tetszik a rendszer, még kétharmad van. Valami nagyon el van arrafelé baszarintva, és bár én hálisten csak kívülről látom, de nagyon az az érzésem, hogy az elmúlt öt évben, amióta semmi közöm hozzá, csak egyre szarabb lett a helyzet. És még csak nem is kis lépésekben. Mondjuk felőlem aztán... Én már feladtam. És még csak nem is azért, mert fényes nappal, nyílt színen lopnak, hanem azért a gátlástalan, cinikus hazudozásért, amivel még az ember pofájába is röhögnek mellette. És hozzáteszem, ennek már öt éve. Mármint, hogy besokalltam, és hagytam a picsába az egészet. Nyilván gyáva szar vagyok, de csak egy életem van, nekem is, és főleg a gyerekeimnek is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest