Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Direkt nem válasznak nyomom senkinek, de baszki: attól, hogy nem tetszik a rendszer, még kétharmad van. Valami nagyon el van arrafelé baszarintva, és bár én hálisten csak kívülről látom, de nagyon az az érzésem, hogy az elmúlt öt évben, amióta semmi közöm hozzá, csak egyre szarabb lett a helyzet. És még csak nem is kis lépésekben. Mondjuk felőlem aztán... Én már feladtam. És még csak nem is azért, mert fényes nappal, nyílt színen lopnak, hanem azért a gátlástalan, cinikus hazudozásért, amivel még az ember pofájába is röhögnek mellette. És hozzáteszem, ennek már öt éve. Mármint, hogy besokalltam, és hagytam a picsába az egészet. Nyilván gyáva szar vagyok, de csak egy életem van, nekem is, és főleg a gyerekeimnek is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest