Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Direkt nem válasznak nyomom senkinek, de baszki: attól, hogy nem tetszik a rendszer, még kétharmad van. Valami nagyon el van arrafelé baszarintva, és bár én hálisten csak kívülről látom, de nagyon az az érzésem, hogy az elmúlt öt évben, amióta semmi közöm hozzá, csak egyre szarabb lett a helyzet. És még csak nem is kis lépésekben. Mondjuk felőlem aztán... Én már feladtam. És még csak nem is azért, mert fényes nappal, nyílt színen lopnak, hanem azért a gátlástalan, cinikus hazudozásért, amivel még az ember pofájába is röhögnek mellette. És hozzáteszem, ennek már öt éve. Mármint, hogy besokalltam, és hagytam a picsába az egészet. Nyilván gyáva szar vagyok, de csak egy életem van, nekem is, és főleg a gyerekeimnek is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest