- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Trialboj most tudta meg hogy a bankok rosszak, és szarnak a fejére

Tavaly kaptam paypasst az ingtől (nem kértem) Azt mondták ingyenes az sms értesítés mert benne vagyok a mittoménmiben.
Aztán pár hónapra rá megjelent a kimutatáson hogy 300ft havonta, ez mondjuk még el lehet fogadni, habár nem érdesítettek.
Ma tök véletlen fellépek mert rég jártam a kimutatásoknál, és látom hogy idéntől havonta 1000Ft ot emeltek le, olyan szolgáltatásért (digipass) amit már nem használok mert 2 éve lemerült (és egyébként is 6 éve kaptam).
Megnéztem és nem érkezett email amiben szóltak volna hogy további sarcot találtak ki, és le fogják vonni ha tetszik ha nem.
Mennyire érdekli őket hogy náluk bankolok? Ha bedobok holnap egy olyat hogy a 2 hónap múlva lejáró kártyám miatt felmondom a szerződést, akkor ajánlanak valamit jobbat, mint telefonos előfizetésnél? vagy azt mondják hogy viszlát?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest