Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Trialboj most tudta meg hogy a bankok rosszak, és szarnak a fejére

Tavaly kaptam paypasst az ingtől (nem kértem) Azt mondták ingyenes az sms értesítés mert benne vagyok a mittoménmiben.
Aztán pár hónapra rá megjelent a kimutatáson hogy 300ft havonta, ez mondjuk még el lehet fogadni, habár nem érdesítettek.
Ma tök véletlen fellépek mert rég jártam a kimutatásoknál, és látom hogy idéntől havonta 1000Ft ot emeltek le, olyan szolgáltatásért (digipass) amit már nem használok mert 2 éve lemerült (és egyébként is 6 éve kaptam).
Megnéztem és nem érkezett email amiben szóltak volna hogy további sarcot találtak ki, és le fogják vonni ha tetszik ha nem.
Mennyire érdekli őket hogy náluk bankolok? Ha bedobok holnap egy olyat hogy a 2 hónap múlva lejáró kártyám miatt felmondom a szerződést, akkor ajánlanak valamit jobbat, mint telefonos előfizetésnél? vagy azt mondják hogy viszlát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest