Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Innen lattam, hogy megy ez egyszerubben is: [link]
Most mar megy 5 perc alatt is. Lekapod a relehaz tetejet, ha esetleg nagy a kezed akkor meg az also sorbol kihuzod a harom relet, az meg egy extra centi.
Latni ugyan nem latod amit csinalsz, de ha egyszer verge rajossz, hogy a harom kis kormot hova kell beakasztani elsore onnan mar sinen vagy.
Ott csesztem el eloszor, hogy bement a helyere verge az izzo, racsuktam a rugos kis feszitot, jott a nagy gumi tomszelence, es ahogy azt akartam racsukni, felig rakapott, az a szar megnyomta a kis rugos feszitot ami egybol ki is nyilt es ki is esett az izzo a helyebol.
A markaszerviz $250-400 dollaros ajanlatokkal szorakoztatja a tulajokat, amit meg is ertek, mert ezen kivul ehen is halnak. 2 eve van nalam a kocsi, ez volt az elso meglepetes hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest