Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
és ez a két sáv közötti sebességkülönbözet generálja a gyorsítgatásokat-cikázásokat-vészfékezéseket
Ez csak féligazság, ez egy-egy fékezést generál. Ami önmagában nem működik pillangó-hatásként, csak akkor ha nincs megfelelő követési távolság: ez esetben a hátul jövő ugyanis azonnal és még nagyobbat fok fékezni. Ha pedig tartott volna értelmes távolságot, akkor simán gázelvétellel, motorfékkel meg tudná oldani.
Tegnap direkt figyeltem ezt, az előttem menő balf.. kb. minden 10. fékezésénél kellett nekem is fékezni, pedig a követési távolság nem volt több egy kamionhossznál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Proxmox VE
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Robogó, kismotor
- Yettel topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest