Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem lett volna mit logolnia, tényleg közel egy éve nem volt begépelve ez a felhasználói név + jelszó páros (akkor cseréltem gépet, tehát ráadásul szűz telepítésre ment az itunes), azóta meg többször is futott ellenőrzés (kb havonta, de max kéthavonta). Idegen gépen meg itunesra okot sem látok, hogy miért jelentkeznék be. Amúgy is alig használom, utoljára talán a pokemon go-t töltöttem le kipróbálni, amikor volt a hype körülötte.
Közben azért azon godolkoztam, hogy lehet, hogy valami ezer éves fórumos regisztrációhoz meg lehetett adva ugyanez a jelszó ehhez a mail-címhez, az apple id regisztrációm is már lassan 10 éves, lehet, hogy akkoriban még nem figyeltem ennyire. Szóval inkább erre indulnék, ha annyira érdekelne. NA mindegy, ennél nagyobb kár ne essen, mint hogy 42 kínai csóka iPhone-jára odaszpemeltem valami kéretlen üzit (ketten válaszoltak vissza, hogy '1').
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest