- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Az a baj, hogy ez elvileg egy céges személyszállító eszköz, amivel 1-7 ember szokott a céghez jönni, én vezetem 98%-ban, és sajnos a mélygarázstól a belső parkolónkig 14 km a távolság. Az elmúlt 2 busz is hasonló volt, és nehéz megfelelni ezeknek összességében. Ennél hosszabb távra nem szokott menni, kivéve kb. havonta egyszer, amikor a városba be és vissza kell menni vámkezelni, ekkor megy 15+15 km-t kvázi folyamatosan (10 perc ügyintézés amíg nem megy a motor.) De ez is gyakorlatilag semmi. Messzire hivatalosan nem megyünk vele, meg nem hivatalosan se, mert magánhasználatra nem adott, céges célból meg megint nem.
Igazából egy hasonló méretű busz benzinessel se lenne jobb, dupla fogyasztással. Legfeljebb egy egyterű. De abban valamiért nem gondolkodott se a cég, se a bérbeadó.Amúgy kezelésre vonatkozó megjegyzés: kérdeztem az átadót átadáskor, hogy tekintve hogy ilyen utakat megy, nem lehetne rövidebbre venni a szervizintervallumokat? Illetve mivel a másiknál is azt éreztem, hogy a részecskeszűrő nem nagyon tisztulgatott, kell-e ennél is valamire figyelni, különösen hogy így használjuk? A válasz: ne foglalkozz vele...Az AdBlue szintet nézd meg hogy mit ír ki, 40% alatt szólj. Ami nálatok kb. 3 év lesz, addigra lesz megint új kocsi.
Szóval alapból tényleg le kéne szarni, de én meg olyan vagyok, hogy ha kézhez kapok egy új autót, még ha céges is, akkor igyekszem úgy használni mintha saját lenne, és próbálok vigyázni rá, amennyire a körülmények engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Építő/felújító topik
- Gamepad
- Facebook és Messenger
- NVIDIA® driverek topikja
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest