Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi az észrevételeket. Ajtók valóban jobbak úgy ahogy írtad.
Szobákba radiátor lesz így fűtéssel nem lesz gond, meg legalább így nyáron nem kell oda klíma.
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)
Teraszra ott gondoltam kimenni ahol van az ebédlőasztal, de lehet ha máshogy rendezem a kanapékat (vagy sarok kanapé lesz, mert azok még nincsenek meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)