Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Hmm, hát én egyféle Auchanos morbiert már kóstoltam, nem mondom, hogy nem jellegzetes, de szagintenzitásra az én eddigi tapasztalatom alapján ennek apró töredéke

Én anno a trappista-pannónia korlátolt fogyasztói státuszból egy különösen jól eltalált Brie kapcsán szabadultam ki, azóta próbálok végigkóstolni különlegesebb de elérhető fajtákat, és eddig nem volt olyan amit ne tudtam volna elfogyasztani. Van olyan is, amit kifejezetten szeretek, de pár apró falatnál többet nem tudok megenni, nem a szag vagy az íz miatt, hanem egyszerűen annyira tömény, jellegzetes (Castello rúzsos). Ami örök kedvencem egy francia szálloda reggelijénél elfogyasztott Comté miatt annak bármelyik leszállított kommerszebb verziója, de horvátországban a betonkemény báránysajotkat is nagy kedvvel fogyasztjuk.
Ezeknél a rúzsos, meg érlelősebbeknél nagy örömömre szolgál, mikor a baráti társaságot látom a hányingerrel komolyan küzdeni, pusztán az 5 méteres körzetben levésük által, miközben én nagy átéléssel falatozok belőlük, közben kevés almával vagy némi borocskával is meghintve a bimbókat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)