Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Sajnos az SBO-os helyzetet átlátom, nem mint munkavállaló, de gyakorlatot töltöttem ott eleget. Manapság annyit változott hogy több protokoll, Triage miatt gyorsabb felvétel, még több Display work, nincs trécselés, mert dolgozó sincs, sőt beteghordó se, aki elhelyezné a pacenst. Ápolók nagy része is arra az osztályra van átirányítva a hónap felében, ahol vészesen kevés a dolgozó, és túlóráznak. A fizetés mint egy boti eladóé, (de pl.: egy takarító 50-60K-t keres napi 6 órában), eszközök/tárgyi feltételek még ugyan úgy nincsenek. De ami változott 20 év óta hogy azóta az e.ü. dolgozó is sz@rba van nézve, minden szempontból, ez számomra a legelkeserítőbb.
#54156 bandus: Hát még egy patent geometriával rendelkező Carbon váz, stucni, kormány, nyeregcső kombináció. Bár most erősen low pressure-val tolom, tehát 6-7bar közötti értékkel, mivel 25-ös gumiba kényelmes, nem ráz, felütni soha nem fogja, és a lustaság miatt úgy sem nézném olyan gyakran hogy tartsa a beállított nyomást. Versenyre, vagy kátyús szakaszra 7bar-ra tolom, de míg 23-ast használtam, én is beletoltam 7,5-8bar-ba is, de átlag user számára, hogy tök felesleges.
Érdekes okfejtések így a gap-juction és zonula-occuludens áttanulmányozása közben. De még vár rám pár oldal mielőtt nyugovóra térhetek. Kell nekem mindent az utolsó pillanatra hagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest