Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Feladtam. Bementem a helyi teszkópótlékba, és vettem egy technoline fantázianveű kínai fost, mert éppen le volt árazva 15-ről 10 EUR-ra. Ilyen, csak fehér. Elsőre pozitív csalódás, beletettem az elemeket, 3 perc múlva beállította magának az órát, 4 perc múlva mutatta a külső hőmérsékletet is, hozzá sem kellett nyúlni. Nagyjából pontos is, ahogy nézem.
Amúgy ezekkel a gekkókkal szemeztem, ezek vicces jószágok. Anyagilag pedig a legracionálisbab választás egy ilyen készlet.
Ezzel együtt nézelődök még majd, komoly befektetéssel nem járt eddig a projekt, szóval ha látok valami nagyon tuti megoldást, akkor linkelem majd.
Az ultimate megoldás persze valami okosotthonos cucc lenne (persze nemcsak sima külső-belső hőmérő, hanem akár távolról is lekérdezhető, és hozzá az értékek függvényében vezérelt hűtés-fűtés és szellőztető rendszer), de egy olyan bérelt lakásban, amiből a tervek szerint kb egy év múlva kiköltözünk, nem foglalkozom ilyesmivel, meg különben is van még hova fejlődni a technológiának.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest