- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Feladtam. Bementem a helyi teszkópótlékba, és vettem egy technoline fantázianveű kínai fost, mert éppen le volt árazva 15-ről 10 EUR-ra. Ilyen, csak fehér. Elsőre pozitív csalódás, beletettem az elemeket, 3 perc múlva beállította magának az órát, 4 perc múlva mutatta a külső hőmérsékletet is, hozzá sem kellett nyúlni. Nagyjából pontos is, ahogy nézem.
Amúgy ezekkel a gekkókkal szemeztem, ezek vicces jószágok. Anyagilag pedig a legracionálisbab választás egy ilyen készlet.
Ezzel együtt nézelődök még majd, komoly befektetéssel nem járt eddig a projekt, szóval ha látok valami nagyon tuti megoldást, akkor linkelem majd.
Az ultimate megoldás persze valami okosotthonos cucc lenne (persze nemcsak sima külső-belső hőmérő, hanem akár távolról is lekérdezhető, és hozzá az értékek függvényében vezérelt hűtés-fűtés és szellőztető rendszer), de egy olyan bérelt lakásban, amiből a tervek szerint kb egy év múlva kiköltözünk, nem foglalkozom ilyesmivel, meg különben is van még hova fejlődni a technológiának.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs