Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Feladtam. Bementem a helyi teszkópótlékba, és vettem egy technoline fantázianveű kínai fost, mert éppen le volt árazva 15-ről 10 EUR-ra. Ilyen, csak fehér. Elsőre pozitív csalódás, beletettem az elemeket, 3 perc múlva beállította magának az órát, 4 perc múlva mutatta a külső hőmérsékletet is, hozzá sem kellett nyúlni. Nagyjából pontos is, ahogy nézem.
Amúgy ezekkel a gekkókkal szemeztem, ezek vicces jószágok. Anyagilag pedig a legracionálisbab választás egy ilyen készlet.
Ezzel együtt nézelődök még majd, komoly befektetéssel nem járt eddig a projekt, szóval ha látok valami nagyon tuti megoldást, akkor linkelem majd.
Az ultimate megoldás persze valami okosotthonos cucc lenne (persze nemcsak sima külső-belső hőmérő, hanem akár távolról is lekérdezhető, és hozzá az értékek függvényében vezérelt hűtés-fűtés és szellőztető rendszer), de egy olyan bérelt lakásban, amiből a tervek szerint kb egy év múlva kiköltözünk, nem foglalkozom ilyesmivel, meg különben is van még hova fejlődni a technológiának.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest