Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz NoLF #51837 üzenetére

Na ha ezt valaki meg tudja magyarazni hogy miert rasszista kijelentes az, hogy megemliten melyik orszagbol valo a fonokom, megeszem a kalapom. Minden jellegu elozetes tajekoztatas helyett moderaljatok es privatban irjatok hogy figyelmeztetest kaptam? Miert? Nem irhatom le hogy angol, malajziai, nemet, vagy esetleg magyar? Miert? Ez miert rasszista? Mi a franc van veletek?
    11 ev utan figyelmeztetest kapni mert leirtam egy egyszeru tenyt, nehez felfogni.
    Egeszsegetekre.

Azt remelem leirhatom, hogy en magyar vagyok... Es hogy szeretem a prohardvert, bar lassan mar mindent megtesztek, hogy ne igy legyen.

Ha nem lett volna egyertelmu, az embert nem azert neveztem kispatkanynak ahonnan szarmazik, hanem mert egy koponyegforgato hazug f@szkalap. Ha erdekelne honnan szarmazik es rasszista gondolataim lennenek, nem mentem volna hozza dolgozni...

De sebaj, a kisember hadd durrogjon, ugysem tehet semmit. Mindenesetre a reakcioido fenomenalis volt. Van valami motor irva erre? De mas orszagokra akkor miert nincs?

Új hozzászólás Aktív témák