Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Így van
Nem a dinamikus periodikus mozgásra van méretezve. De végülis 13-14 éve nyúztuk, ahhoz képest egész jól bírta. És ez az eco szintű szerelék. Most ezért durvítok be extra erősítésű szerkezetekkel. Hátha ott másfél helyett akár 2 mm-es csőből van a munkahenger is 
Namost ha egy széknek egyik alap funkciója a hintázás, mert erre tervezték, akkor azt legalább bírnia kéne a többi alkatrésznek is. A hintázó vasalat bírta is, csak a függőleges terhelésre tervezett gázdugattyú teteje nem bírta. Mondjuk ez így elég hülye konstrukció is. Hogy a gázrugó felső munkahengerének teteje kell, hogy tartsa a csavaró igénybevétellé formálódó billenést a teljes tömegre...emvy: igen, én is ezt a történetet ismertem. Most is itt van a fülemben a hang amilyet utoljára rendes golyós puska elsütésekor hallottam, meg tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem a dinamikus periodikus mozgásra van méretezve. De végülis 13-14 éve nyúztuk, ahhoz képest egész jól bírta. És ez az eco szintű szerelék. Most ezért durvítok be extra erősítésű szerkezetekkel. Hátha ott másfél helyett akár 2 mm-es csőből van a munkahenger is