Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Így van
Nem a dinamikus periodikus mozgásra van méretezve. De végülis 13-14 éve nyúztuk, ahhoz képest egész jól bírta. És ez az eco szintű szerelék. Most ezért durvítok be extra erősítésű szerkezetekkel. Hátha ott másfél helyett akár 2 mm-es csőből van a munkahenger is 
Namost ha egy széknek egyik alap funkciója a hintázás, mert erre tervezték, akkor azt legalább bírnia kéne a többi alkatrésznek is. A hintázó vasalat bírta is, csak a függőleges terhelésre tervezett gázdugattyú teteje nem bírta. Mondjuk ez így elég hülye konstrukció is. Hogy a gázrugó felső munkahengerének teteje kell, hogy tartsa a csavaró igénybevétellé formálódó billenést a teljes tömegre...emvy: igen, én is ezt a történetet ismertem. Most is itt van a fülemben a hang amilyet utoljára rendes golyós puska elsütésekor hallottam, meg tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem a dinamikus periodikus mozgásra van méretezve. De végülis 13-14 éve nyúztuk, ahhoz képest egész jól bírta. És ez az eco szintű szerelék. Most ezért durvítok be extra erősítésű szerkezetekkel. Hátha ott másfél helyett akár 2 mm-es csőből van a munkahenger is