Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51600) parandroid válasza lenox (#51598) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Erre is gondoltam, de épp a minap sírt a szám, hogy az Atomos Dell (Venue 8 Pro) tabletem már netezéshez is kevés szegény, Androidot nem akarok, iPad is volt (páromnak), az sem jött be igazán, szóval egyelőre marad netezni az iPhone (telefonban többé-kevésbé ki vagyok békülve az IOS-sel, bár a Win10-es mobilok piszkálják a fantáziámat most). Szóval amelyik Win10-es tabletben már normális hardver van, ott meg már jönnek az egyéb igények (proci, RAM, kijelző, felbontás), és pillanatok alatt ott vagyok, hogy akkor már minek mellé asztali gép?

Szerk.: Még annyi a tablet témához, hogy egy Surface 2 Pro elég is lenne, de pont a linkelt hozzászólásban keseregtem, hogy újan már nincs, használtan meg ahhoz képest, hogy használt, betyár drága. A Surface 3 Pro-ról nem is beszélve. Ráadásul, ahogy ott is írtam, mindenképpen jó lenne a fix billentyűzet, hogy nem asztalnál ülve, is lehessen pl. fórumhozzászólást, emailt, stb-t írni.

Ráadásul anyának mindenképpen kell vennem egy gépet húsvétig, ahogy néztem, azt olyan 50-60k alatt úgysem úszom meg (akkor már i5, meg normális mennyiségű RAM, hogy időtálló legyen), ellenben nekem itt van egy az asztal alatt, amit alig használok, downgrade-elem belőle a VGA-t (R7850), talán azért még kapk valami keveset, mert maga a gép úgysem menne el amúgy egyben.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.