Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A minap a Sever Centerben jártam, épp a trikókat nézegettem. Csak párszáz Ft (kb. 300)? Az meg hogy...??? Akkora, hogy 2-szer is elférnék benne, nem is pókhálóból készült, meg is van varrva, nem félkész motyó, nem lyukas, nem foltos, 100% pamut. Aztán nézem a címkét: áthúzgálva, javítgatva: 20 (húsz) Celsius-fokon mosható.
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?És a lényeg: Mi történik, ha valaki gondol egy igen bátrat (vagy botort) 21 fokon merészeli kimosni? Összemegy vagy szét?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?