Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem kovetem a Fideszt annyira, Halasz Janos most a szovivo? Mit mondott, melyik mondattal ert egyet es melyikkel nem (o es a partja) amit Akos mondott? Vagy ez csak bloff volt?
A gondolatra: igen, en fogalmaztam meg egy kovetkezmenyet annak, amit irtal, hiszen egy kalap ala vettel Akost, Kovert, gyoker csavot a muegyetemrol, es azt irtad, hogy egy zaszlo ala tartoznak. Miutan noi egyenjogusag a tema, gondolom nem valami mas zaszlora gondoltal, vagy igen? Nem tudom, mit tudsz eldonteni es mit nem, masok biztos jobban ismernek, es esetleg tudjak, en azt tudom pl. hogy olyat kersz szamon rajtam, amit te magad szemrebbenes nelkul csinalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest