Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Eloszor is mutass ra a muegyetemi kancellaros hozzaszolasomra. Segitek: nincs olyan. Sehol nem emlitettem a muegyetemi kancellart - ezen hozzaszolasomat kiveve.
Kovacs Zoltan a szovivo amugy, a telekomos szponzoracio felmondasaval kapcsolatban beszelt, pedig tudta nagyon jol, mi volt a kivalto ok .
Tudod: "Vetkesek kozt cinkos aki nema". Ha mar az alaptorvenyt emlegetik, meg mellette azt, hogy "elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni", akkor nezzek meg a kovetkezo pontot az alaptorvenyukben.
De hozhatnam a miniszterelnokot is , aki tett mar hasonloan sommas megjegyzest, miert nincs tobb noi politikus : " „a magyar politika alapvetően a folyamatos karaktergyilkosságra épül. Ez brutális helyzeteket teremt, amit bírni kell, de a nők ezt nem bírják”."
Node azt hiszem mar tul messzire mentem, mintha tilos lenne itt a politizalas, ugyhogy moderalom magam, ha pedig a modik ugy gondoljak, ok is moderalhatnak engem. Vallalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest