Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
De, de dede, jó volt. Nagyon jó volt, kb. 5 hétig. Aztán elmentem 1 hét szabadságra 16 fokba tengerhez, aztán megint 3 hétig nyár volt.

T30: Kiraktam az ablakba, már 3 napja ott lakik, úgyhogy nappal talán tud annyit magába szippantani, még ebben az éjszakai sötétségben is, hogy ne akadjon le. Nyáron elég sokat volt napon, vagyis világosban, és a leírása szerint 6 hónapot bírnia kell, sőt, többet is, csak akkor már megáll. De jobb neki, ha nem merülget le. Én épp azért vettem napost, mert nem kell figyelgetni folyamatosan hogy húzzam. Vagy forgassam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest