Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ehh, nagyon biztos akartam benne lenni, hogy nem én vagyok hülye hozzá, és tényleg nem az van, hogy valójában jó, csak nem értem. Meg vártam, hátha lesznek kék csöcsök.
lenox: Leszarom a hádét, meg a háromdét, egy jó film már a nagyi fekete-fehér tévéjén is jó film volt, életem legmeghatározóbb sorozatélményei egy 12"-es, TN-paneles laptophoz kötődnek, és olayn dolgokat néztem rajta, hogy azóta is beleborzongok, és egy csomó részletre emlékszem.
De ha belegondolok abba, hogy a VHS-időszakból az agyonmásolt, szar minőségű szalagokon milyen filmeket néztünk végig.
Jól néz ki a hd, persze, mondjuk a 3d engem speciel idegesít, a házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől (tudom, vegyek sokmillióért rendes házimozit), moziban meg konkrétan fáj, ahogy dübörög minden (bizos szar moziba jutottam el mindig), de ha egy filmnek szar a forgatókönyve, vagy balfaszok a színészek, esetleg pocsék a vágás, vagy a rendezés, akkor baszhatják a technológiát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest