Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Uh... Race-vetem.
Ahogy viszlat is emlitettw, been there, done that... Nalam 5 ev utan jott ez, 3,5 honappal azutan hogy kijottem, 1 hettel a szulinapom utan. Mikor kijottem meg benne volt a pakliban hogy utanam jon/en igyekszem haza, aztan egyik nap felhivott hogy beszeljunk kameraval skypeon, itt mar tudtam mi lesz. Osszeismerkedett valakivel es bar ueret, mar nem szerelmes. De en leszek az elso es egyetlen igazi lamour szamara elete vegeig, ez biztos... De akkor is hagyjuk abba. Nem orultem, de sejtettem, hogy ez lesz...
Talpraallashoz kellett egy ev kb, azota baratok is vagyunk meg minden, ambar parkapcsolati teren o sehol sincs meg mindig, en ezt nem mondhatom el szerencsere.
Akarmekkora is a szerelem, ha nem megy, nem szabad huzni egymas idejet sokaig, hisz mar nem vagyunk tizenevesek.
Mersekelten probald meg italba folytani a banatod, jon a nyar, elokerulnek a combok es minden mas!

Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest