- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Uh... Race-vetem.
Ahogy viszlat is emlitettw, been there, done that... Nalam 5 ev utan jott ez, 3,5 honappal azutan hogy kijottem, 1 hettel a szulinapom utan. Mikor kijottem meg benne volt a pakliban hogy utanam jon/en igyekszem haza, aztan egyik nap felhivott hogy beszeljunk kameraval skypeon, itt mar tudtam mi lesz. Osszeismerkedett valakivel es bar ueret, mar nem szerelmes. De en leszek az elso es egyetlen igazi lamour szamara elete vegeig, ez biztos... De akkor is hagyjuk abba. Nem orultem, de sejtettem, hogy ez lesz...
Talpraallashoz kellett egy ev kb, azota baratok is vagyunk meg minden, ambar parkapcsolati teren o sehol sincs meg mindig, en ezt nem mondhatom el szerencsere.
Akarmekkora is a szerelem, ha nem megy, nem szabad huzni egymas idejet sokaig, hisz mar nem vagyunk tizenevesek.
Mersekelten probald meg italba folytani a banatod, jon a nyar, elokerulnek a combok es minden mas!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest