Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nnna, ma direkt leteszteltem.

Autós módban is, és gyalogos módban is megterveztem egy útvonalat, ami egy egyirányú utca kijövő oldala mellett ment el, és miután normál haladás után kicsit túlmentem rajta, és a pozíciójelölő pötty (nem a járműikon) is mutatta hogy haladok, megálltam, és visszafordultam be az egyirányúba szembe. Most kivételesen egyből befordult menetiránynak megfelelően, azonban továbbhaladva 20 métert miután észlelte hogy egyirányú, hirtelen csak annyit ismételt: újratervezés.... Azonban egyirányúból csak egyfelé lehet újratervezni, na ezen el is akadt, és miután makacsul ragaszkodott a megakadt újratervezés lemezhez, habár erre csak ez utalt, és az hogy minden irányinformációt elvett, hiába indultam el ismét a jó irányba (észrevettem a behajtani tilos táblát és "lefékeztem", kitolattam...) a nézeti irány immáron beragadt az egyirányú utcába szemből befelé (ahogy tegnap semmiáron nem akarta), és miután már 100 métert mentem ismét tovább a helyes úton, ő ugyan tovább mutatta helyesen a kék jelölővel, hogy éppen hol vagyok, a menetiránytól eltérően azonban az egyirányú utca tengelyébe beragadva, a helyes menetirányra merőleges nézetben ismételgette, hogy újratervezés...Szóval elhiszem, hogy nem mutathatja live a menetirányt, de ez szerintem egy bug benne. Az egyirányú utcáktól lesokkol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GTA V
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Arc Raiders
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest