Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nnna, ma direkt leteszteltem.

Autós módban is, és gyalogos módban is megterveztem egy útvonalat, ami egy egyirányú utca kijövő oldala mellett ment el, és miután normál haladás után kicsit túlmentem rajta, és a pozíciójelölő pötty (nem a járműikon) is mutatta hogy haladok, megálltam, és visszafordultam be az egyirányúba szembe. Most kivételesen egyből befordult menetiránynak megfelelően, azonban továbbhaladva 20 métert miután észlelte hogy egyirányú, hirtelen csak annyit ismételt: újratervezés.... Azonban egyirányúból csak egyfelé lehet újratervezni, na ezen el is akadt, és miután makacsul ragaszkodott a megakadt újratervezés lemezhez, habár erre csak ez utalt, és az hogy minden irányinformációt elvett, hiába indultam el ismét a jó irányba (észrevettem a behajtani tilos táblát és "lefékeztem", kitolattam...) a nézeti irány immáron beragadt az egyirányú utcába szemből befelé (ahogy tegnap semmiáron nem akarta), és miután már 100 métert mentem ismét tovább a helyes úton, ő ugyan tovább mutatta helyesen a kék jelölővel, hogy éppen hol vagyok, a menetiránytól eltérően azonban az egyirányú utca tengelyébe beragadva, a helyes menetirányra merőleges nézetben ismételgette, hogy újratervezés...Szóval elhiszem, hogy nem mutathatja live a menetirányt, de ez szerintem egy bug benne. Az egyirányú utcáktól lesokkol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest