Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nnna, ma direkt leteszteltem.

Autós módban is, és gyalogos módban is megterveztem egy útvonalat, ami egy egyirányú utca kijövő oldala mellett ment el, és miután normál haladás után kicsit túlmentem rajta, és a pozíciójelölő pötty (nem a járműikon) is mutatta hogy haladok, megálltam, és visszafordultam be az egyirányúba szembe. Most kivételesen egyből befordult menetiránynak megfelelően, azonban továbbhaladva 20 métert miután észlelte hogy egyirányú, hirtelen csak annyit ismételt: újratervezés.... Azonban egyirányúból csak egyfelé lehet újratervezni, na ezen el is akadt, és miután makacsul ragaszkodott a megakadt újratervezés lemezhez, habár erre csak ez utalt, és az hogy minden irányinformációt elvett, hiába indultam el ismét a jó irányba (észrevettem a behajtani tilos táblát és "lefékeztem", kitolattam...) a nézeti irány immáron beragadt az egyirányú utcába szemből befelé (ahogy tegnap semmiáron nem akarta), és miután már 100 métert mentem ismét tovább a helyes úton, ő ugyan tovább mutatta helyesen a kék jelölővel, hogy éppen hol vagyok, a menetiránytól eltérően azonban az egyirányú utca tengelyébe beragadva, a helyes menetirányra merőleges nézetben ismételgette, hogy újratervezés...Szóval elhiszem, hogy nem mutathatja live a menetirányt, de ez szerintem egy bug benne. Az egyirányú utcáktól lesokkol.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest