Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
másnak is szar a facebuk, vagy megint engem tüntet ki figyelmével? Hogy melóban szar a net, és kb 10 kbit/s a tempó, az egy dolog, de mivel fontos információk cseréjének is lehet a helye a zemlített izé, ezért az bosszantó, hogy a kb 50Mbit-es itthoni nettel sem képes bejönni. Jó, ez nem a net hibája, de akkor se van jól
lehet hogy közben megjavult, de most eső se esik, meg ... ja igen, csak hó
anyám, olyan hóviharon jöttünk ma keresztül hazafelé, hogy picit még én is a gatyába kekszeltem...még jó, hogy múlt héten szóbakerült a téligumi lecserélése
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Micro Four Thirds
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Iphone 12 pro max
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
anyám, olyan hóviharon jöttünk ma keresztül hazafelé, hogy picit még én is a gatyába kekszeltem...még jó, hogy múlt héten szóbakerült a téligumi lecserélése