Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó hát lehet, hogy szörnyen hangzik, de annyira nem gáz. Speciel egy mandulaműtéthez képest smafu. Mondjuk nem mertem érzéstelenítéssel bevállalni, így lett legalább altatásos élményem. De ugye itt nincs vágás, csak rádiófrekvencia, ami elgőzölögteti a szövetet. Szóval nem fáj közben, utána viszont két hétig olyan, mintha durva torokgyula lenne. De flector porral kordában tartható.
Mókás, hogy nincs olyan kis fityegő nyelvcsap a "számban".Az jó volt, hogy mindenki paráztatott az altatással is, hogy hányni fogok utána, meg kába leszek. Meg hogy csak kisérő vihet haza. Én meg felébredtem, megittam 1 l teát, ettem kexet (na mondjuk a nyelés nem volt egy népünnepély), vettem be fájdalomcsillapítót aztán vágtam magam a kocsiba és hazavezettem (Bp - Győr).
Persze én nem kaptam sok szert, fél órát aludtam. Gondolom egy háromórás műtét után nem játszik Fittipaldit az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest