- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Na, a köv. történt:
Javítási műveletek a laminar boxxal...
Ennek a cuccnak a felső, ablak feletti része felhajtható, egy kb~50 kg tömegű acél-lap (+egyéb konzolok benne, fénycső, stb.) A felhajtás után ki lehet támasztani, az egyik(!) oldalt, (mért nem mind2?!). Már mikor a szerelő mondta, hogy engedjem nyugodtan le a támasztó karra, már éreztem, hogy kissé gyenge konstrukció ez. Mind1, megyünk tovább, segítek a csávónak, egyszercsak a támasztó kart tartó csavar eltörött...én ekkor majd 1m-rel voltam a fedél alatt...
Hát, engem az életbe még így senki és semmi nem baszott kupán, kép egy pillanatra elment, azt sem tudtam, mivan, csak annyit láttam, hogy már guggolok...
A biztonságos, steril labor-környezet...
(
)
Akkora púpom lett, mint a Tom&Jerry-ben a macskának...
Take home message: ne vegyé' semmilyen olasz gyártmányú cuccot a Ferrarin + Parmezán sajton kívül!
...Szerelő inkább nem kért pézt a javításért...Kolombusz: grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(
)