Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
ááá, nem kedves voltam
Nézd csak meg:
"Ezúton szeretnék Önök felé hibabejelentést intézni, mivel hétfő óta az internet szolgáltatással erős problémák vannak. Sajnos telefonon csak az üzenetrögzítővel tudok beszélgetni, ezért inkább ezt az utat választottam. Az általam előfizetett csomag sávszélességéhez mérten rettentően lassú, sőt néha egyáltalán nincs. Számítógépemet ellenőriztem, nem ott van a hiba. Kérem a szolgáltatás mihamarabbi helyreállítását, mert ez így használhatatlan és nem csak az én, hanem a mások idegeire is megy! A torrent korlátozásokról pedig annyit: Nem találtam erre vonatkozó részt a szerződésben, illetve módosítást nem kaptam. Ezáltal én ezt nem érzem így teljesen jogosnak, mivel mindenféle előzetes bejelentés nélkül (tudtom nélkül) tették ezt.
Ha jelen levelem süket fülekre talál, kénytelen leszek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulni!
"
Nem akartam fenyegetőzni amúgy, csak jeleztem feléjük, hogy akár élhetek is ezzel a jogommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest