Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz VladimirR #37170 üzenetére

"..jobb nem lett semmi, viszont rajottem.."

Hát ez az, hogy szerintem erre nem most jöttél rá, és azt is tudtad hogy nem érsz el eredményt. Ergo - ki kell mondjam - fölösleges volt az egészet elkezdeni. No persze a véleményedet természetesen mondd el, ez számomra nyilvánvaló joga mindenkinek, én is el szoktam, néha olyanokat is kiírok magmaból(nem 1-2 szavas hsz-ben :) ) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.

Új hozzászólás Aktív témák