- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
"..jobb nem lett semmi, viszont rajottem.."
Hát ez az, hogy szerintem erre nem most jöttél rá, és azt is tudtad hogy nem érsz el eredményt. Ergo - ki kell mondjam - fölösleges volt az egészet elkezdeni. No persze a véleményedet természetesen mondd el, ez számomra nyilvánvaló joga mindenkinek, én is el szoktam, néha olyanokat is kiírok magmaból(nem 1-2 szavas hsz-ben
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) hogy csak na, és annak is az eredménye ugyanígy semmi, de én megelégszem azzal az egy bő lére eresztett hsz-el, tudomásul veszem hogy mindenki lesz.rta, és kész, magam se piszkálom tovább a témát. Most nem emlékszem hogy indult már, de mindenesetre nem értem még mindig mi volt a célod. Szerintem majdnem mindenki tudja ezt a véleményedet, azt is tudom, hogy alapjaiban megnézve bizonyos pillanatokban egyet is értünk(még azok is akik most ellentmondtak), tehát megint ismételted magad - ami nem baj - csak ennek sokszor az az eredménye ám, hogy azok is egymásnak esnek, akik egyébként teljesen békésen megvoltak eddig. És egyre többen sértődnek meg, tűnnek el, lesznek read-onlyk, stb. Ami meg nem jó, mert ezt mindig a régi motorosok teszik, sosem a(z esetleg) hígabb újonc/kvázitag/tag-sereg. És így valóban hígul a hely. Ami eddig is megvolt, de akarva-akaratlanul is magad is hozzájárulsz. Noha nem feltétlenül ez a célod.