Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én is, én is, én is belepofázok!!!!
azúgyvót, h mikor én elkezdtem péházni csendben, 2002-t írtunk, és engem akkoriban csak az érdekelt, h a tándörbördömet hogy a picsába lehetne még jobban agyonhúzni, jól, h a szussz is kifüstöljön belőle - erre tökéletes volt a readonlyság, tekintve (és ez jó!) h a fórum igencsak jól összerakott, megkockáztatom: strukturált mivoltából (hát persze, soványka adatbázis rulez) fakadóan minden érdemi infót összenyalhattam (nem csak innen!!). tettem, és csók. akkoriban asszem még OT sem volt.
na, aztán mikor halandó füleknek hallható hangot is adni kívántam buján tombzódó gondolataimnak (értsd: regisztráltam), akkor meg csak az érdekelt, h mi a legkéjesebb módja egy vga szétizzításának. ekkoriban váltott egyszámjegyűből kétszámjegyűvé az OT.
kis idő után benéztem ide, a gőzbe, és konstatáltam, h mekkora egy marhaság.
konkrétan emlékszem az első offtopik-klikk fílingjére: mijeza faszság? mindenhonnan szegény elmémbe zúduló szmájlik, egysoros sziporkák, tünde félmondatok.. mi ez? vesszen, kinek elméje ép..?
aztán elkezdtem olvasgatni. majd beirogatni.
szerintem értedszóval... áj szííí, amit mondasz.
csak a kronológia.. hm, hogyismondjam.. az olvasatok erős függvénye (az ot-fílingre értem)
az evolúció kíméletlen
ez ilyenszerk.
mivel tudom, h kedvelsz, így teljesen biztos vagyok abban, h sikerült értelmesen hozzászólnom :-)))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest